A MÁV sztrájkról...

Views: 16 Votes:0Anonymous

Published: 2024.06.04
Download
Original file

A székesfehérvári Vírus újabb véleménye a A MÁV sztrájkról:

- A vasúti sztrájkkal kapcsolatba annyit, hogy egy lehúgyozott sós kifli. Má' bocs, hogy így beszélek. Na most az, hogy a csipás macskák, érted, fölnyalják a nagy kabalát arra, hogy a gyászkoporsót lepuccantják, meg érted, megy a kaller... rendesen lerakódik oda, hogy azt'ondja kistáska, mennyi kabala van a zsebedben? Kificcented, és se cigi, se kóla... jön az ellenőr, akko' nem is ismerjük egymást... mint Robinson a bankautomatát. Én meg azt 'ondom, hogy jó' van öcsém, itt van, dobok ki egy két szál cigit, aztán tarka rongy a véres... oda... a messzeségbe... és különben "Hello, Anya! Süssél lecsót! Csucsu." ...és izé... Ganxsta Zolee-s, tudod... és az a lényeg, hogy egész... komolyan mondom olyan messze áll, mint dobos torta az ütőtől, gyerekek. Nem! Az, hogy ott a becsület, vagy a norma... Nem! A pénz, az átkozott pénz... komolyan az befolyásolja az egész ge*it. Mert azok a f*stalicskák, bocs, azok... majd kisípoljátok ezt is... és másodszor... vagy nem ti vo'tatok... tök mindegy... neked is nagy szemed van... és az a lényeg, hogy izé, azok a f*s... azok emberek, vagy mik... odajönnek kajakra, és azt'ondják, izé, hogy adj egy kis pénzt öcsém, azt akkor se cigi, se kóla... nem is láttuk egymást, nem... BÚÚÚÚ! De amúgy jó! És izé... nem az, csak az, hogy érted, odarakódnak, el kell darálni, hogy mi a hányás, ugorj ki a zsebedből (???szít) és ennyi... Ők sztrájkolnak? Elmondom neked az ilyen embereknek egy betoncsizmát, azt tanuljanak úszni a Dunába... ennyi. Bocs.
- És szerinted elérnek ezzel valamit?
- Tudod mit érnek el ezzel? A kettő-húszba beleh*gyozhatnak, hatezerrel... csucsu. Kajakra mondom... Látod? Pókere volt, örül. Had örüljön! Nem baj, én is kirakom ám, bármikor bekeverem a fekete ászokat... na mindegy! Az a lényeg, hogy azoknak a véres ge*ik... bocs, azoknak az emberkéknek üzenném, hogy egy ilyen picit vegyenek már vissza! Mi kell nekik még több ennél? Hallod!? Jó, hogy nem elvárják azt, hogy banánszoknyás lányok, fél kókuszhéjban vigyék a nagyfröccsöt nekik! Tudod...


### Comments


Report this video

After sending a report we usually investigate it in about 2 working days.
However it can take longer in some instances.
After we investigated the claim and found it valid, the video will be marked for deletion and will be deleted completely after 7 days!
At midnight GMT.


Edit the file's properties:if checked the file becomes public!

Share this video


You can embed this video into your website by using this code.